Cautare

4576 de rezultate pentru "rezultate liga a iv a dolj" (3.85 secunde)
Executivul a decis saptamana trecuta sa "taie" peste 53 de milioane de lei din sumele defalcate din TVA acordate bugetelor locale doljene.
In timp ce manelistii castiga bani "fara numar" in plin sezon de nunti, aflam de la DGFP ca doar noua interpreti din Dolj figureaza in evidentele Fiscului si platesc impozite la stat.
El le-a cerut directiilor judetene sa comunice la minister toate problemele cu care se confrunta in aplicarea legilor fiscale. ... Ministrul finantelor, Gheorghe Ialomitianu, i-a chemat recent la raport pe cei din teritoriu, pentru a afla cum stau lucrurile la nivel local.
Fiscul si Vama sustin ca mediul de afaceri da semnale de redresare a activitatii economice Economia doljeana da semne timide de revenire. Acest lucru este evidentiat in incasarile catre bugetul consolidat al statului, dar reiese si din intensificarea activitatilor de import si export a companiilor doljene.
Industria a detinut ponderea cea mai mare, iar mijloacele de transport au fost "motorul"
Senatorul FIFOR MIHAI VIOREL a sustinut o declaratie politica intitulata "Sahara Olteniei - o realitate devastatoare", pe care o puteti citi in continuare.
Tribunalul Dolj a emis ieri un mandat de arestare preventiva pentru 15 zile pe numele lui Nicolae Suleapa, socrul unui politist din cadrul Serviciului de Operatiuni Speciale Dolj, cercetat pentru trafic de influenta dupa ce a cerut 4.000 de euro unui bailestean pentru a-i pune o pila la o scoala de subofiteri.
Dupa ce a dat apa la moara mandriei si orgoliilor democrate, Traian Basescu a racorit brutal tendintele hegemonice manifestate in ultimele doua luni de liderii PD.
Sambata, 29 octombrie a.c., sala „Sergiu Celibidache” a Liceului de Arta Constanta a gazduit Adunarea Generala a Ligii Alesilor Locali a Partidului Ntational Liberal pentru Regiunea 2 Sud Est.
Liga Alesilor Locali ai PSD a reunit, sambata, la Bucuresti, participanti din toata tara, fiind dezbatute, cu aceasta ocazie, ultimele evenimente politice din Romania.
Pe punctul de a fi exclusa din Liga 1, in doua randuri, in primavara, Pandurii Targu Jiu s-a autodepasit in partea a doua a anului, cand a practicat cel mai bun fotbal al campionatului In plina criza economica, clubul Pandurii Targu Jiu s-a luptat din greu pentru a supravietui, pe teren, dar mai abitir pe la comisii, cu partenerii hrapareti, Dinamo si International Curtea de Arges.
unei formule de echipa pentru partea a doua a sezonului Petre Grigoras va avea la dispozitie in al doilea turneu de pregatire acelasi lot cu care a abordat si primul stagiu din Antalya:
Intre doua partide din Liga Campionilor, campioana Romaniei la handbal feminin, Oltchim Ramnicu Valcea, evolueaza si in competitia interna. ... Handbalistele de la SCM Craiova joaca astazi, de la ora 18.00, pe terenul campioanei Oltchim Ramnicu Valcea, intr-o partida contand pentru etapa a doua din returul Ligii Nationale.
In stagiul de pregatire din Antalya, recent incheiat, aluministii au disputat trei amicale, inregistrand 1-1 cu FC Biel (Elvetia, liga a 2-a), 3-1 cu FC Costuleni (Republica Moldova, liga 1) si 2-2 cu FC Winterthur (Elvetia, liga a 2-a).
pentru prima liga. Lazar a inceput sezonul titular, dar nu a rezistat decat trei etape in poarta, in timp ce Horvat nu a debutat inca in Liga 1. ... Au aratat ca au bune calitati si sunt pregatiti sa apere", a replicat Mingote.
Suntem satui de abuzuri, de scandaluri si de mediocritatea in care a ajuns sa se scufunde fotbalul romanesc. ... A mai candidat impotriva lui Sandu si s-a dovedit un adversar redutabil. ... Are, insa, dezavantajul ca este apropiat de fratii Becali si a fost implicat in "Dosarul Transferurilor".
Fotbalistii de la CS Turnu Severin sunt constienti ca in Liga I meciurile vor fi cu totul si cu totul altfel decat in esalonul secund, dar sunt convinsi ca pot face fata acestui nivel si ca nu vor retrograda.
Curtea de Apel Bucuresti a admis cererea clubului Universitatea Craiova de anulare a excluderii provizorii a Universitatii Craiova, hotarata de Comitetul Executiv al FRF pe 20 iulie 2011, si, teoretic, gruparea alb-albastra poate reveni in fotbal din sezonul viitor.
Liga I Surpriza de proportii in Gruia:
Pancu, Herea, Bozovic si Alex Ionita ar putea juca pentru Rapid in liga a 3-a. In 2006, cand Juventus a fost retrogradata, Buffon si Del Piero au acceptat sa joace in serie B.
google-analytics.com